Projecten

Met veldbloemenzaad.be geloven wij dat we een meerwaarde kunnen bieden aan jouw project. Op deze pagina vind je een greep uit de projecten en partners waarmee wij reeds samenwerk(t)en. Veldbloemenzaad als relatiegeschenk voor werknemers en klanten, als originele vervanging van doopsuiker … Wij werken graag voor u een project op maat uit. 

Meer info?

Volvo Trucks

Een zakje veldbloemenzaad voor elke werknemer van Volvo Trucks om de start van de elektrische vrachtwagen te vieren onder het motto ‘Go Green’.  Samen met 5 vierkante meter ‘vrolijke bij’ zorgden we ook voor 4 mini Tony’s Chocolonely’s.

Fiori by Eva

De Lokerse creatieve Eva heeft een eigen juwelen merk en webshop ‘Fiori by Eva’.

fioribyeva.be

Sfeerhof

Bij de pop-up bar ‘Sfeerhof’ kan je genieten van lekker eten en drinken met een ‘local touch’. Ze hebben een fijne creatieve keuken met lokale kwaliteitsproducten, die je ook in de shop kunt kopen.

sfeerhof.be

VZW Durme

Vzw Durme is één van de drie erkende terreinbeherende natuurverenigingen die al 50 jaar staat voor natuurbehoud en meer biodiversiteit langs Durme, Moervaart en Schelde. Ze beheren 13 natuurreservaten in 12 gemeenten (zo’n 500 hectare) . Zo zorgen ze voor meer natuur in het Waas- en Scheldeland.

vzwdurme.be

Geboortecadeau

Op zoek naar een origineel geboortecadeau? Al eens aan veldbloemenzaad gedacht? 
Contacteer ons en we bekijken samen de mogelijkheden!